Dit is Van Dijk

Oplossend, verbindend & toekomstgericht

Van Dijk Groep is een innovatief familiebedrijf met diverse vestigingen en bedrijfsonderdelen in Midden-Nederland. Met een team van meer dan tweehonderd topcollega’s wordt dagelijks gehandeld in – en gewerkt met trucks, trailers, bedrijfswagens en alle relevante diensten die daarbij horen. Typerend voor ons bedrijf is dat we naar elkaar omkijken en dat we zowel met klanten als met medewerkers vertrouwde, warme relaties aangaan.

We durven daarnaast verder te kijken dan ons eigen spectrum. Daarom adviseren we graag ongevraagd en anticiperen we snel op nieuwe ontwikkelingen in de markt. We hoeven daarbij niet vooruit te lopen op de rest, maar we zijn er wel graag als eersten bij.

Deze nieuwsgierige, flexibele houding is al bijna honderd jaar typisch voor Van Dijk en heeft geleid tot een hoge mate van kennis en brede interesse. In samenwerking met ons team, de klanten én onze businesspartners gaan we dan ook vol vertrouwen de toekomst in.

Sinds 1929

Ontdek de historie van Van Dijk Groep

=
Van Dijk Groep - Typisch Van Dijk

Typisch Van Dijk

Kwaliteit is onomstreden. Wij onderscheiden ons in beschikbaarheid en flexibiliteit. Ons team van medewerkers staat altijd klaar, zodat jij zo snel mogelijk weer de weg op kan – met je huidige óf nieuwe voertuig.

Van Dijk Groep - Thuis bij Van Dijk
Van Dijk Groep - Thuis bij Van Dijk

Thuis bij Van Dijk

Een goede relatie met klanten is gebaseerd op beleving. Dat vertaalt zich in een open houding. Als klant van Van Dijk Groep, ben je onderdeel van de club. Wij kennen onze klanten en hun behoeftes persoonlijk en willen dat ze zich altijd thuisvoelen bij Van Dijk.

Van Dijk Groep - Prettig werken bij Van Dijk
Van Dijk Groep - Prettig werken bij Van Dijk

Prettig bij Van Dijk

Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Zij bepalen ons succes. Wij bieden ze veiligheid, plezier en perspectief. Een fijne werkomgeving, waarin ze kunnen groeien en gewaardeerd worden. Dat noemen wij prettig werken bij Van Dijk.

Bekijk onze vacatures >

Missie

Van Dijk Groep is een warm familiebedrijf waar iedereen welkom is. Al jarenlang vormen wij een betrouwbare basis voor medewerkers, klanten en leveranciers. Als werkgever én als duurzame mobiliteitspartner. We zorgen graag goed voor onze mensen en de wereld om ons heen.

Visie

Duurzaam, goed en betrouwbaar transport met de beste voertuigen voor iedereen mogelijk maken; dat is de visie van Van Dijk Groep. Medewerkers, klanten en leveranciers kunnen altijd op ons rekenen en mogen van ons verwachten dat wij ze op elke manier helpen met de vraagstukken van de toekomst.

Strategie

Bij Van Dijk Groep vatten wij onze strategie samen in drie uitgangspunten: oplossen, verbinden en vooruitkijken.

Oplossen

Bij Van Dijk Groep gaan we graag transparante partnerships aan met onze klanten. Dat betekent dat we eerlijk – en soms een beetje eigenwijs adviseren. Helpen is namelijk niet hetzelfde als ja-zeggen. En natuurlijk maken wij ook fouten; daar zijn we heel open in. Wij lossen de situatie direct op de best mogelijke manier op en zorgen dat we er ook nog wat van opsteken. 

Verbinden

Door op alle vlakken kennis te delen en open te staan voor feedback, vormen wij bij Van Dijk Groep al jaren een community met onze klanten en businesspartners. Samen weet je immers meer dan alleen. We zijn daarnaast niet bang om buiten onze eigen scope te kijken, want door co-creatie komen wij tot totaaloplossingen voor klanten in het gehele mobiliteitsspectrum.

Vooruitkijken

Als bedrijf dat bijna honderd jaar bestaat, is Van Dijk Groep altijd bezig met de toekomst. Duurzaamheid is binnen onze organisatie dan ook niet iets dat als een verplichting voelt; het komt van binnenuit. Sinds de start van ons bedrijf maken wij dagelijks bewuste keuzes, met als doel bestaansrecht te behouden en geen onnodige negatieve impact te maken op het milieu en onze omgeving. Duurzaamheid gaat voor ons dan ook over meer dan elektrificatie of zonnepanelen: hoe wij met onze mensen omgaan, hoe wij blijven innoveren en hoe wij dagelijks handelen…daarmee maken wij het verschil. Wat wij achterlaten is namelijk bepalend voor de toekomst.

Onze certificaten

De garantie dat het goed zit

Van Dijk voldoet aan alle relevante keurmerken en eisen en doet daarnaast altijd nog ietsje meer.

Onze bedrijven

Van Dijk Trucks

Volvo Trucks én Renault Trucks
dealer in Culemborg,
Utrecht en Woerden

TSV

Universele werkplaats voor trailers en trucks in Geldermalsen en Veenendaal 

Transportonderhoud

Universeel garagebedrijf voor voertuigen boven de 3.500kg

Van Dijk Energy

Partner en adviesorganisatie rondom de energietransitie en duurzaam rijden

Van Dijk Mobility

Universele  leverancier van personenauto’s enbedrijfswagens

Green & Clean

Car cleaning en poetswerkzaamheden voor zowel trucks als (bedrijfs)auto’s

The Jagtype

Verkoop, onderhoud en detailingwerkzaamheden aan Jaguars en Daimlers